Pesce

  1. 80 Calamares – Calamari Fritti – 19,00€

    Frittierter Tintenfisch Fried Calamari

  2. 81 Calamares a la Provenzal – 20,00€

    Tintenfisch in pikanter Tomaten-Kräutersauce Calamari in spicy tomato-herb-sauce

  3. 82 Gambas al Ajillo – Gamberoni aglio Olio – 26,00€

    Riesenscampis mit Konoblauch King prawns with garlic and oil

  4. 83 Gambas ‘‘ La Venta ‘‘ – Gamberoni ‘‘ La Venta ‘‘ – 28,50€

    Riesenscampis ‘‘ La Venta ‘‘ King prawns “Home-made”

  5. 84 Gambas a la Provenzal – Provinciale – 28,50€

    Riesenscampis in Tom.-Kräutersauce King prawns in Tomato-herb-sauce

  6. 85 Salmón Asado – Salmone alla Griglia – 24,50€

    Gegrillter Lachs Grilled salmon

  7. 86 Salmón con Crema Champignon – 26,50€

    Lachs mit Champignoncreme Salmon with mushrooms-creme-sauce           

  8. 87 Lenguado a la Manteca con Limón – 29,00€

    Seezunge in Butter geschwenkt mit Zitrone roastet sole with butter-lemon-sauce

  9. 88 Lenguado al Vino Blanco – Sogliola al Vino Bianco – 29,00€

    Seezunge in Butter geschwenkt mit Zitrone roastet sole with butter-lemon-sauce         

  10. 89 Seppie alla Grilia – 24,50€

    Seppie vom Grill Grilled cuttlefish

  11. 90 Rape a la Provenzal – Coda di rospo al pepe verde – 26,50€

    Lotte in pikanter Tomaten-Kräuter Sauce Monfish with spicy Tomato-Sesoning Sauce

  12. 91 Rape a la Pimienta Verde – 26,50€

    Lotte in grüner Pfeffersauce Monfish with green-pepper-sauce

  13. 92 Pescado Mixto – Pesce Misto – 30,50€

    Fischplatte mit verschiedenen Edelfischen Different fish varities