Carne

  1. 23 Saltimbocca alla Romana – 23,50€

    Kalbsschnitzel mit Parmaschinken und Salbei Veal escalope with Parma ham and sage

  2. 24 Scaloppina al Limone – 23,50€

    Kalbsschnitzel mit Zitronensauce – Veal escalope with lemon sauce

  3. 25 Scaloppina ai Porcini – 24,50€

    Kalbsschnitzel mit Steinpilzen – Veal escalope with porcini mushrooms

  4. 26 Scaloppa alla Milanese – 22,50€

    Paniertes Kalbsschnitzel – Breaded veal escalope

  5. 27 Involtini alla Salvia – 24,50€

    Kalbsröllchen mit Salbei – Rolls of veal with sage

  6. 28 Scaloppina di Maiale ai Funghi – 20,50€

    Schweineschnitzel mit Champignonsauce Pork escalope with mushrooms sauce

  7. 29 Scaloppina di Maiale alla Pizzaiola – 20,50€

    Schweineschnitzel in pikanter Tomatensauce Pork escalope with spicy Tomato sauce

  8. 30 Filetto al Pepe Verde 150 g. – 28,50€

    Rinderfilet mit grüner Pfeffersauce – Beef fillet with green-peppe-sauce

  9. 31 Filetto al Gorgonzola 150 g. – 28,50€

    Rinderfilet mit Gorgonzolasauce – Beef fillet with gorgonzola cheese sauce

  10. 32 Costolette d’Agnello alla Diavola 250 g. – 28,50€

    Lammkotelette in Schafer Tomatensauce Lamb chops with spicy Tomato sauce

  11. 33 Costolette d’Agnello alle Spezie 250 g. – 28,50€

    Lammkotelette in Kräuterknoblauchsauce Lamb chops with Herbs-garlic-sauce