Carne
Fleischgerichte – Meat dishes Zu allen Fleischgerichten servieren wir Tagesbeilagen und einen gemischten Salat. Sollten Sie keine besonderen Wünsche äußern, wird Ihr Fleisch medium (rosa) gegrillt. Any meat dish is served by Salad, baked potato, French fries or croquettes . The potato is served by Herb butter or sour cream. For the salad you can try three sauces: garlic dressing, herb dressing or oil and vinegar. If you don’t express any wishes, your meat is grilled medium (pink).
-
23 Saltimbocca alla Romana – 26,50€
€
Kalbsschnitzel mit Parmaschinken und Salbei Veal escalope with Parma ham and sage
-
24 Scaloppina al Limone – 26,50€
€
Kalbsschnitzel mit Zitronensauce replica rolex – Veal escalope with lemon sauce
-
25 Scaloppina ai Porcini – 28,50€
€
Kalbsschnitzel mit Steinpilzen – Veal escalope with porcini mushrooms
-
26 Scaloppa alla Milanese – 26,00€
€
Paniertes Kalbsschnitzel – Breaded veal escalope
-
27 Involtini alla Salvia – 27,50€
€
Kalbsröllchen mit Salbei – Rolls of veal with sage
-
28 Scaloppina di Maiale ai Funghi – 23,50€
€
Schweineschnitzel mit Champignonsauce Pork escalope with mushrooms sauce
-
29 Scaloppina di Maiale alla Pizzaiola – 23,50€
€
Schweineschnitzel in pikanter Tomatensauce Pork escalope with spicy Tomato sauce
-
30 Filetto al Pepe Verde 150 g. – 33,50€
€
Rinderfilet mit grüner Pfeffersauce – Beef fillet with green-peppe-sauce
-
31 Filetto al Gorgonzola 150 g. – 34,50€
€
Rinderfilet mit Gorgonzolasauce – Beef fillet with gorgonzola cheese sauce
-
32 Costolette d’Agnello alla Diavola 250 g. – 36,50€
€
Lammkotelette in Schafer Tomatensauce Lamb chops with spicy Tomato sauce
-
33 Costolette d’Agnello alle Spezie 250 g. – 36,50€
€
Lammkotelette in Kräuterknoblauchsauce Lamb chops with Herbs-garlic-sauce